Mijn Huis Past Deurne

Comfortabel en veilig wonen is een wens van alle leeftijden. MijnHuisPast voorziet hierbij in informatie, advies en praktische ondersteuning. Senioren worden bijgestaan in het gemakkelijk ouder worden in eigen huis. Regelmatig organiseren de vrijwilligers van MijnHuisPast Deurne informatiebijeenkomsten.

MijnHuisPast biedt u gratis advies

Een praktische douche, veiligheid in en om het huis, goede ventilatie en verlichting, gemakkelijker de trap op en af. Dat zijn zo maar wat van de zaken die onze woonadviseur met u bespreekt. Kijk vooruit en bespreek hoe uw huis vandaag en in de toekomst nog beter bij u past!

Persoonlijk advies aan huis

De Wooncheck is een vrijblijvende en gratis inventarisatie van de mogelijkheden om in uw woning langer comfortabel en veilig te blijven wonen.
Een door ons opgeleide en deskundige vrijwilliger komt bij u aan huis en bespreekt met u de aandachtspunten voor veilig en comfortabel wonen.

We bekijken met u de aandachtspunten die u zelf of met hulp van anderen kunt oplossen.
Enkele weken na het huisbezoek ontvangt u een overzichtelijk adviesrapport van uw woonadviseur van MijnHuisPast. Hierin leest u wat de aandachtspunten zijn en welke oplossingen daarvoor geschikt zijn.

Doe de gratis Wooncheck

Onze woonadviseur staat voor u klaar. U krijgt een persoonlijk advies en handige tips.

Vraag vandaag nog een gratis WoonCheck aan via MijnHuisPast

Betrokken partijen

Gemeente Deurne – Lev groep – Rabo bank – KBO kring Deurne

Uitgebreide informatie vindt u op de website MijnHuisPast